Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Joyce Tieben is gestart als nieuwe HR Directeur bij Gom

Joyce Tieben is op donderdag 10 oktober gestart in haar nieuwe rol bij Gom, dat onderdeel uitmaakt van de Facilicom Group. Met ruim 16 jaar ervaring in het HR-vak is Joyce een doorgewinterde HR-professional. Een bruggenbouwer in hart en nieren en die weet hoe ze strategische doelstellingen om moet zetten naar operationele acties.

Vierkant plaatsing

Joyce heeft gedurende haar carrière in diverse sectoren gewerkt waarbinnen zij ervaring heeft opgedaan in zowel lijn als commerciële functies. Hieruit blijkt haar brede interesse en ervaring.  De verantwoordelijkheid en de orde grootte van de organisatie sluiten goed aan op haar ambities.

Schoonmaakwensen en -behoeften zijn in elke sector verschillend. Dat weet Gom. Zij zijn het eerste sectorspecifieke schoonmaakbedrijf met landelijke dekking. Opdrachtgevers vinden bij Gom expertise en capaciteit verdeeld over zes verschillende business units: zorg, hospitality (Tapwacht), onderwijs, offices, food & industry (Kleentec) en specialistische reiniging. Kenmerkend voor een schoonmaakbedrijf als Gom is de familiecultuur, die bij de circa 8.000 medewerkers sterk aanwezig is.

Met de benoeming van Joyce Tieben als HR Directeur zet Gom een belangrijke stap in de verdere professionalisering en versterking van haar datagedreven en sociaal duurzaam HR-beleid.

Wat was voor jou de trigger om deze overstap te maken en wat verwacht je dat deze verandering je brengt?

“Ik geloof sterk in de kracht van een goed functionerend team en ben ervan overtuigd dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. En ik werk graag in een positieve werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en zich kan ontwikkelen. Dat is ook een van de redenen voor mijn overstap naar Gom. Een bedrijf waarbinnen medewerkers centraal staan en waarbij de strategie naar de toekomst toe ook gericht is op het verder ontwikkelen van alle mensen die er binnen Gom werken.  Bij Gom kan ik mijn ervaring op het gebied van datagedreven HR en het leren en ontwikkelen van medewerkers meenemen en uitbreiden en mijn eigen professionele groei doorzetten.”

Maes & Lunau wenst Joyce en Gom een succesvolle samenwerking toe!