Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Aviko verwelkomt Roderik Rosenbaum als nieuwe Commerce Director

Met veel plezier heeft Maes & Lunau een bijdrage geleverd aan het succes van Aviko met de benoeming van Roderik Rosenbaum als nieuwe Commerce Director per 1 oktober.

Vierkant plaatsing

Aviko, de vierde grootste aardappelverwerker ter wereld, staat bekend als een vooraanstaande speler in de voedingsmiddelenindustrie, met een sterke focus op duurzame groei en innovatie. Met productielocaties in Europa en China bedient Aviko meer dan 110 landen en genereert het een jaarlijkse omzet van ongeveer €1,6 miljard.

Vanaf 1 oktober treedt Roderik Rosenbaum aan als Commerce Director (Noord & West Europa, Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika) bij Aviko. Roderik brengt een schat aan ervaring mee vanuit zijn achtergrond in FMCG en internationale markten. Hij beschikt over uitgebreide expertise in het managen van distributeurs en het opbouwen van merken in de Out-of-Home markt. Daarnaast brengt hij sterke capaciteiten op het gebied van category management en trade marketing, evenals ervaring in het definiëren en implementeren van strategische plannen voor complexe markten. Hij heeft wereldwijd gewoond en gewerkt, en heeft veel ervaring in het opbouwen van salescapaciteiten in verschillende regio’s. Met zijn internationale ervaring en zijn vermogen om complexe commerciële uitdagingen aan te gaan is Roderik klaar om Aviko te helpen de internationale commerciële activiteiten uit te breiden.

Maes & Lunau wenst Roderik en Aviko een succesvolle samenwerking toe.