Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Farid Azarkan toegetreden tot RvC van Eigen Haard

Maes en Lunau heeft met veel plezier voor Eigen Haard een nieuw lid van de Raad van Commissarissen geworven. Farid Azarkan heeft per 1 augustus zitting genomen in de RvC en is tevens Lid van de Auditcommissie.

Vierkant plaatsing

Eigen Haard is één van de grootste woningcorporaties van Nederland met ruim 56.800 woningen en een portefeuille bedrijfsonroerend goed in de regio Amsterdam. Eigen Haard zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen met lage en middeninkomens in de regio Amsterdam betaalbaar kunnen wonen, in prettige buurten en in woningen van goede kwaliteit.

Farid Azarkan heeft twintig jaar ervaring in het vastgoed zowel in het bedrijfsleven als de publieke sector. Hij heeft onder andere voor het Ministerie van OCW en het Rijksvastgoedbedrijf gewerkt. Van 2017 tot 2023 was hij Lid van de Tweede Kamer voor DENK. Met zijn maatschappelijke betrokkenheid en expertise op het gebied van vastgoedfinanciering en -management zal hij bijdragen aan de doelstelling van Eigen Haard: zorgen voor woongeluk voor iedereen.

Maes & Lunau wenst Farid en Eigen Haard veel succes en een prettige samenwerking toe.

Lees hier het persbericht van Eigen Haard: www.eigenhaard.nl/eigen-haard/nieuws/