Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Lennard Heij is benoemd tot algemeen directeur van Bouwend Nederland

Per 16 juli start Lennard Heij als algemeen directeur bij Bouwend Nederland. Nadat hij deze functie op ad interim-basis vervulde vanaf 1 juli 2024, is hij vanaf heden de algemeen directeur in vast dienstverband.

Vierkant plaatsing

In deze functie geeft Lennard leiding aan de directie van Bouwend Nederland en is werkgever voor de werkorganisatie, bestaande uit 136 medewerkers.

Lennard is geen onbekende voor Bouwend Nederland; van 2019 tot 2023 was hij lid van het Dagelijks Bestuur. Afgelopen juni begon hij op interim-basis bij de vereniging. Lennard heeft ruime bestuurlijke en leidinggevende ervaring in de bouwsector, waaronder als directeur van BAM Infra Projecten van 2015 tot 2023. Zijn expertise in stakeholdermanagement en zijn verbindende karakter maken hem zeer geschikt voor deze rol.

Bouwend Nederland speelt een cruciale rol in de bouw- en infrasector. De vereniging richt zich op 3 pijlers: belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice. Zij werken aan specifieke thema’s zoals duurzaamheid, mobiliteit, en vernieuwing van de sector.

Met de komst van Lennard Heij kijkt Bouwend Nederland vol vertrouwen naar de toekomst, waarin zij samen met haar leden blijft bouwen aan een sterke en duurzame sector.

Maes & Lunau wenst hen een goede samenwerking toe.