Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Martine Boon aangesteld als nieuwe Algemeen Directeur van GMP+ International

Maes & Lunau feliciteert Martine Boon met haar nieuwe positie als Algemeen Directeur van GMP+ International, ’s werelds grootste en meest erkende certificeringsschema voor veilig en duurzaam diervoeder. Zij volgt Roland van der Post op, die tot november 2024 betrokken blijft om een soepele overgang te garanderen. Ze start per 1 oktober. 

Foto Martine Plaatsingsbericht

Martine Boon brengt een schat van ervaring mee naar deze nieuwe functie. Met een achtergrond in agrarische economie en haar eerdere rol als Director Food & Agriculture Transition en Sector Management bij Rabobank, beschikt zij over waardevolle kennis op het gebied van agrarische financiering, agrifood-tech start-ups en management. Haar expertise zal een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van GMP+ International.

Martine zal, samen met het team van circa 30 medewerkers, verantwoordelijk zijn voor het realiseren van zowel de korte- als langetermijndoelen van GMP+ International. Een van haar prioriteiten is het verder versterken en uitbreiden van de duurzaamheidsstrategie van GMP+, wat cruciaal is voor de toekomst van de sector.

Wij wensen  Martine Boon en haar team een soepele en productieve samenwerking toe!