Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Pieter Versteeg nieuwe CHRO VDK Groep

Met veel plezier heeft Maes & Lunau een bijdrage geleverd aan de VDK Groep met de benoeming van Pieter Versteeg als nieuwe CHRO per 1 oktober 2024.

Vierkant plaatsing

VDK is een snel groeiend bedrijf in de installatietechniek dat zich richt op de duurzame energietransitie. VDK doet dit door het creëren van een betere en duurzame werk- en leefomgeving voor haar klanten via onder meer de verduurzaming van gebouwen. Met een duidelijke “buy and build” strategie en autonome groeiambities is VDK de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de sector. Het bedrijf bestaat uit meer dan 100 bedrijven en heeft ruim 5000 medewerkers in dienst. Met een groeiende omzet van boven de 1 miljard euro streeft VDK ernaar om dit cijfer in de komende jaren te verdubbelen.

Vanaf 1 oktober 2024 treedt Pieter Versteeg aan als CHRO bij VDK. Pieter brengt een rijke ervaring mee op het gebied van human resources, met een carrière die zich kenmerkt door diverse sleutelposities binnen grote organisaties als Eneco, PostNL en Sodexo. Sinds 2017 was Pieter actief bij Sodexo, waar hij verschillende leidinggevende HR-posities bekleedde, waaronder CHRO Nederland. Met zijn expertise in HR en zijn focus op proactief resultaatgericht werken is Pieter de aangewezen persoon om VDK te helpen de volgende stappen te zetten in hun ambitieuze groeistrategie.

Maes & Lunau wenst Pieter en de VDK Groep een fijne en succesvolle samenwerking toe.