Terug naar nieuws overzicht
Nieuws

Twee nieuwe leden Raad van Bestuur van Flynth

Met veel plezier delen wij mee dat Maes & Lunau de zoektocht naar twee nieuwe leden voor de raad van bestuur van Flynth succesvol heeft afgerond met de aanstelling van Katja Hilckmann-Winkel als nieuwe Chief Operating Officer en David Versteeg als nieuwe Chief Transformation & Information Officer. Met deze benoemingen heeft de Raad van Bestuur van Flynth, naast de benoeming van Jacques Buith als CEO eerder dit jaar, 3 nieuwe leden.

Flynth poging 3

Flynth is Nederlands grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Het stimuleert ondernemers om het maximale uit hun ondernemerschap te halen door hen vroegtijdig van de juiste cijfers te voorzien daar het beste advies bij te geven, gericht op de toekomst. De diepgaande branchekennis leidt tot vernieuwende inzichten en praktisch perspectief. Flynth is er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen.

Katja is haar haar professionele loopbaan begonnen als accountant bij EY, waar zij zich heeft ontwikkeld tot een veelzijdige en strategisch denkende professional. Gedurende haar loopbaan heeft zij de positie van Partner in verschillende praktijken bekleed, waaronder Accounting Compilation Reporting (ACR) en Subsidy Assurance Services (SAS). In deze rollen heeft ze aanzienlijke groei gerealiseerd en verschillende markten succesvol geleid binnen de ACR-praktijk.

David is zijn carrière gestart bij OPRA en is uiteindelijk strategieconsultant geworden bij McKinsey. Vervolgens is hij in de wereld van de financiële dienstverlening terechtgekomen en heeft hij rollen in operations, IT en transformatie vervuld bij Theodoor Gilissen Bankiers, Van Lanschot Kempen en FMO.

David heeft in zijn loopbaan veelal eindverantwoordelijke rollen gehad in IT en Digital, met een sterke nadruk op verandering en transformatie. Met het oog op de business heeft David diverse verander- en transformatietrajecten van formaat geleid. Na het ontwerpen en uitvoeren van verschillende trajecten zal David nu de tak Information & Transformation van Flynth onder zijn hoede nemen.

Maes & Lunau wenst hen een succesvolle en plezierige samenwerking toe.