Terug naar nieuws overzicht
Diversiteit Nieuws

Ulrike Insam is gestart als de nieuwe directeur bij de Krajicek Foundation

Met veel plezier heeft Maes & Lunau executive search de wervingsprocedure voor de nieuwe directeur van de Krajicek Foundation begeleid. Ulrike Insam is op 21 augustus gestart in deze functie.

Ulrike Krajicek

De landelijk werkende Krajicek Foundation heeft als missie: kinderen en jongeren in aandacht wijken intensief begeleiden en motiveren om dicht bij huis – met elkaar – te spelen en te sporten. Zo kunnen zij zich in een veilige omgeving op een gezonde en positieve manier ontwikkelen en een inspiratiebron zijn voor de jeugd in hun buurt. De Krajicek Foundation en haar partners dragen daarmee bij aan een betere toekomst van de Nederlandse jeugd, en daarmee ook aan een sportieve, sociale samenleving. De Krajicek Playgrounds zijn inmiddels over het hele land verspreid en er komen dagelijks meer dan 5.800 kinderen samen sporten en spelen.

Ulrike is geen onbekende in de wereld van goede doelen. Voorheen was zij vestigingsmanager bij JINC, een organisatie die jongeren helpt hun talent te ontwikkelen en hen voorbereidt op een goede start op de arbeidsmarkt.

Wij wensen Ulrike en haar team bij Krajicek alle succes toe!